Home > PWS > Jeugdgezondheidszorg

De jeugdgezondheidszorg van Rivas richt zich op de gezondheid, gezond opgroeien en het ontwikkelen van een gezonde leefstijl van onder andere kinderen op de basisschool. Dit als basis voor een gezond leven later.
Kinderen, ouders en opvoeders kunnen bij Rivas terecht voor veel verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld met vragen over gezondheid, slapen, voeding, pesten, relaties of seks. De jeugdverpleegkundigen bieden advies, ondersteuning en hulp op maat. Wanneer dat nodig is, wordt samengewerkt met scholen, maatschappelijk werk en het lokale jeugdteam. In groep 2 en 7 wordt uw kind op school door de jeugdarts onderzocht.

Klik hier voor meer informatie.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');