Opvang

De PWS heeft een vijf gelijke dagenrooster en dit houdt in dat uw kind van 08:30 uur tot en met 14:15 uur op school zit. Uw kind leert, speelt en luncht bij ons op school. Het kan zijn dat daarnaast opvang voor uw kind nodig is. De opvang van Dichtbij bevindt zich in hetzelfde gebouw! Wilt u meer weten over de opvang bij Dichtbij of bent u benieuwd naar de huidige wachttijd, neem dan contact op met Dichtbij.


BSO van Dichtbij kinderopvang

Wij bieden jouw kind een veilige, liefdevolle plek waar hij/zij uit school met veel plezier naartoe gaat en zich verder kan ontwikkelen.

Volop activiteiten

Of het nu gaat om een sportactiviteit, kookworkshop, schilderen of de natuur ingaan: bij onze BSO hoeft je kind zich niet te vervelen! Met ruim 30 BSO’s in de gemeenten Vijfheerenlanden, Asperen, Culemborg en Tiel is er altijd een BSO dichtbij.

De activiteiten bij onze BSO sluiten altijd aan op de leeftijd en interesse. Er zijn vaak aparte groepen voor 4-7 jaar en 7-12 jaar. De jongsten vinden het prettig om in een vertrouwde omgeving te spelen, in of dicht bij school. Oudere kinderen zoeken meer zelfstandigheid en uitdaging, bijvoorbeeld op onze sport-BSO’s of de kinderboerderij. Ook bij BSO’s waar we kinderen in één groep opvangen, bieden we verschillende activiteiten aan.

Onze medewerkers halen je kind veilig op bij school. Om sommige locaties bieden wij ook voorschoolse opvang aan. Kijk hiervoor op dichtbijkinderopvang.nl bij de juiste locatie.

Inschrijven

Laat jouw kind spelen, talenten ontdekken en verder groeien bij onze BSO. Schrijf snel en gratis in!