Home > Geen categorie > Workshop hulp!

Workshops onderbouw en bovenbouw

Afgelopen jaar hebben de kinderen van de PWS met plezier workshops gevolgd. In circuitvorm hebben ze gedanst, gebakken, geknutseld, muziek gemaakt en getimmerd.  

Wegens groot succes gaan na de herfstvakantie de workshops voor alle groepen weer van start en hierbij hebben wij uw hulp nodig! 

Kent u iemand of bent u zelf één uurtje in de week beschikbaar en vindt u het leuk met een klein groepje kinderen een activiteit te doen, dan kunt u zich opgeven bij de leerkracht van uw kind! 

Voor de groepen 1 t/m 4 zoeken wij mensen die beschikbaar zijn op woensdag. (na de herfstvakantie 4 weken en na de voorjaarsvakantie 3 weken) 

Voor de groepen 5 t/m 8 zoeken wij mensen die beschikbaar zijn op vrijdag. (na de herfstvakantie 5 weken en na de voorjaarsvakantie 4 weken)

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');