Home > PWS > Wijziging groepsindeling
Groep 5/6
Donderdag is er een bijeenkomst geweest over de bezetting van groep 5/6 tot aan het einde van het schooljaar. Getrude straat 3 dagen voor groep 5/6, op maandag t/m woensdag. Vanaf 1 februari zal Dorine op donderdag en vrijdag voor de klas staan. Naast de twee vaste leerkrachten zal er op maandag en dinsdag een onderwijsassistent aanwezig zijn, Simone Ploeg.
De overbruggingsperiode in januari is nog niet ingevuld voor de donderdag en vrijdag, dit zal zo spoedig mogelijk bekend worden. 

Groep 3/4
Marcel zal de komende maanden op de Wiekslag werken waar een extra kleutergroep is gestart. Floor zal daarom de hele week voor de klas staan.
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');