Home > PWS > Vacatures MR

Aan het einde van schooljaar 2015/2016 zijn Patrick Burggraaf en Eline Smits afgetreden. Dit betekent dat er met ingang van dit schooljaar vacatures zijn ontstaan in de MR namens de oudergeleding. De MR houdt zich bezig met beleidszaken en inhoudelijke onderwijsaspecten. De MR is uw inspraakmogelijkheid bij uitstek op onze school. De raad bestaat uit 3 leerkrachten en 3 ouders. Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de voorzitter Vincent Vulperhorst om uw vragen te stellen.  

Direct aanmelden kan ook via email: mr@pwslexmond.nl. Vermeld uw naam en adresgegevens en uw motivatie. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding. De aanmeldingsprocedure is opengesteld tot uiterlijk 16 september 2016.

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');