Home > PWS > vacatures in de MR
Vacatures oudergeleding MR m.i.v. schooljaar 2016/2017

 

Aan het einde van schooljaar 2015/2016 zijn Patrick Burggraaf en Eline Smits aftredend en niet herkiesbaar. Dit betekent dat er met ingang van schooljaar 2016/2017 vacatures ontstaan in de MR namens de oudergeleding. De MR houdt zich bezig met beleidszaken en inhoudelijke onderwijsaspecten. De MR is uw inspraakmogelijkheid bij uitstek op onze school. De raad bestaat uit 3 leerkrachten en 3 ouders. Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de voorzitter Vincent Vulperhorst om uw vragen te stellen. 

 

Direct aanmelden kan ook via email: mr@pwslexmond.nl. Vermeld uw naam en adresgegevens en uw motivatie. U krijgt een bevestiging van uw aanmelding. De aanmeldingsprocedure is opengesteld tot uiterlijk 15 juni 2016.

 

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');