Home > Brede school > Unicef benefietdiner

Op zaterdag 8 oktober 2016 zal voor de vijfde keer het tweejaarlijkse Unicef Benefiet-diner worden georganiseerd. Samen met vrijwilligers en leerlingen van de Lexmondse basisscholen zal vanaf 18.00 uur een heerlijk diner worden bereid in “Huis Het Bosch” in Lexmond.

Kinderen van de groepen 7 en 8 van beide basisscholen serveren de gerechten met hulp van een aantal enthousiaste vrijwilligers. Naast lekker eten klinkt er muziek en zal Hans Bronkhorst  tussen de gangen door op zijn onovertroffen manier twee kunstobjecten veilen: één van Dirk Vruggink en één van Lon Buttstedt.

De opbrengst van het diner komt geheel ten goede aan de Unicef actie “Laat ze weer kind zijn”. Vandaag zijn miljoenen kinderen op de vlucht voor oorlog of geweld. Nog meer kinderen zijn ondervoed of ziek of moeten noodgedwongen gevaarlijk werk doen. De kinderen van groep 7 en 8 en alle vrijwilligers willen met het Unicefdiner hun steentje bijdragen om deze kinderen weer kind te laten zijn, omdat er zoveel begint bij een kind!

Kaarten zijn, voor minimaal 35 euro per persoon, te koop bij Patricia de With, telefoonnummer 06-53406185 of Hanna van der Stegen (0347-341805). Het is ook mogelijk per tafel (8 personen) te reserveren. 

Wij zijn nog op zoek naar ouders/verzorgers die het leuk vinden om op 8 oktober de kinderen te helpen bij het koken, tafel dekken, serveren e.d. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Patricia of Hanna.

Unicef poster benefiet diner

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');