Home > PWS > Tafeltennis in de kerstvakantie


Op dinsdag 29 december 2015 organiseert de Meerkerkse Tafeltennis Vereniging het Zederiks scholierentafeltennistoernooi voor basisscholieren uit geheel Zederik. Zij organiseren dit onder de naam van: Table Stars the Battle! Graag nodigen zij jou en al je vriendjes en vriendinnetjes uit om deel te nemen aan dit gezellige toernooi!

Tijdens deze dag speel je wedstrijden tegen leerlingen van andere basisscholen en kun je ook nog eens punten voor je school verdienen. Wist je dat de school die de meeste punten haalt kans maakt op een uitnodiging om mee te doen aan de landelijke finale?

Maar dat is nog niet alles! Ze hebben ook prijzen te verdelen voor de deelnemende scholieren per groep. Kortom een hele leuke morgen voor iedereen.

Voor wie is het toernooi?
Het toernooi is voor kinderen uit groep 5, 6 , 7 en 8. Kun je nog niet zo goed tafeltennissen? Dat maakt niets uit! Het is leuk om mee te doen en je leert er veel van. Ook krijgen jullie een bewijs van deelname mee.

Hoe werkt het toernooi?
Je speelt 1 tegen 1 wedstrijden per groep waar je op school in zit, het is dus een individueel toernooi. Je start met poulewedstrijden en daarna volgen de vervolgrondes. Ze streven er naar om iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen.  

Waar en hoe laat is het toernooi?
Het toernooi wordt gespeeld in Sporthal de Linde, Lindestraat 1 in Meerkerk. De sporthal is vanaf 8.30 uur geopend. Rond 9.15 uur starten de eerste wedstrijden, rond 12-12.30 uur is de prijsuitreiking en eindigt het toernooi.

Meedoen?
Vraag op school een briefje en vul daarop je gegevens in en lever de strook uiterlijk in uiterlijk maandag 14 december. Zorg er voor dat je alles goed invult en vergeet vooral je groep en de handtekening van je ouders niet.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');