Home > PWS > Start klas voor hoogbegaafde kinderen

Binnen onze stichting O2A5 is veel aandacht voor het bieden van passend onderwijs voor alle kinderen. Om deze reden starten we binnen het cluster Vianen-Zederik komend schooljaar met een fulltime klas voor hoogbegaafde kinderen. Deze klas zal ondergebracht worden in De Wiekslag in Vianen.
Met dit initiatief willen wij tegemoet komen aan de specifieke onderwijsbehoefte van deze groep kinderen en ook hen de mogelijkheid bieden met gelijkgestemden om te gaan. Er is een officiële diagnose nodig om voor deze klas in aanmerking te komen.
Op dit moment zijn wij druk bezig dit initiatief handen en voeten te geven en deze week start ook de werving van de leerkrachten voor deze klas. Later dit schooljaar zal er een ouderavond worden georganiseerd voor geïnteresseerde ouders. Wij houden u op de hoogte van de voortgang!

Klik hier voor de informatiebrief.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');