Home > PWS > Spaar mee voor boeken voor school!

Dit jaar bestaat de Kinderboekenweek 60 jaar! Het thema is daarom – heel toepasselijk –  Feest! Ook Bruna viert daarom feest. Graag attenderen wij op een leuke actie die Bruna organiseert, waarmee we als school samen met u kunnen sparen voor gratis nieuwe kinderboeken voor de schoolbibliotheek.


Hoe kunt u meedoen met Bruna’s Kinderboeken Leesfeest?

·      Koop van 29 september t/m 12 oktober uw kinderboeken bij Bruna Vianen.

·      Lever de kassabonnen in bij ons op school bij juf Cocky of juf Nathalie. Wij verzamelen alle bonnen.

·      Aan het eind van de actieperiode mag de school voor 20% van het totale bonbedrag aan kinderboeken uitzoeken in de Bruna-winkel.


Wij willen graag samen met u kinderen stimuleren om meer te lezen. Daarom zijn wij erg enthousiast over deze sympathieke actie en sparen we graag samen met u voor de nieuwste en leukste kinderboeken.

We hopen dat u meedoet!

Wilt u meer weten, dan kunt u kijken op Bruna.nl/kinderboekenweek.

 
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');