Home > PWS > Schoolreis groep 1/2

Donderdag is het eindelijk zover, we gaan op schoolreisje! Dit jaar gaan we naar de Koningin Julianatoren. We verklappen pas woensdagochtend waar we heen gaan dus probeer het nog even een verrassing te laten.

We vertrekken om 09.00 uur met de bus. De kinderen worden, net als normaal, om 08.30 uur op school verwacht. Dan kunnen we nog even wat dingen regelen en dan de bus in. Denkt u aan het insmeren van de kinderen? Het wordt een warme dag!. Ook willen we graag dat de kinderen schoenen of sandalen aan hebben, geen slippers of flipflops. Tijdens het spelen gebeuren er anders ongelukken en dat zou zonde zijn.

We zijn de hele dag daar dus zorg dat uw kind een 10-uur hapje mee heeft en lunch. Zorg vooral voor voldoende drinken, een flesje wat weer gevuld kan worden met water is bijvoorbeeld handig. Het is niet de bedoeling dat de kinderen snoep/geld meenemen. Aan het einde van de dag zullen de kinderen verwend worden met een lekker ijsje (dat is natuurlijk nog een verrassing).

Om 15.30 uur vertrekken wij weer met de bus richting Lexmond. Dit zal betekenen dat wij rond 16.30 uur terug zijn op de PWS. Indien het verkeer erg tegenzit, wordt er gecommuniceerd met school zodat jullie op de hoogte kunnen worden gebracht.

Wij hebben er super veel zin in en hopen op een fantastische dag!

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');