Home > Geen categorie > Schoolreis

Donderdag 20 september 2018 gaan we weer op schoolreis! Dit jaar gaan de onderbouw en de bovenbouw naar een andere locatie. Waar we naar toe gaan blijft nog even geheim.
 
De kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school zijn. De groepen 5, 6 en 7 zullen om 8.45 vertrekken en rond 17.30 weer op school zijn. De groepen 1 t/m 4 vertrekken om 9.00 en hopen om 16.30 uur in Lexmond te zijn. 
 
De kinderen moeten zelf een lunchpakket en drinken meenemen. De kinderen mogen geen zakgeld meenemen. We zijn er van overtuigd dat het zonder zakgeld ook een hele leuke dag wordt en de ervaring leert dat dit de vaart uit de dag kan houden, vanwege de soms lange wachtrijen in de winkels.
 
Wat moeten ze verder nog meenemen/aantrekken (voorzien van naam):

–       Stevige schoenen
–       Rugzak met wat extra drinken en tussendoortje (Niet te zwaar, ze moeten het de hele dag zelf dragen)
–       Kleding aangepast aan het weer
–       Plastic tas en reistabletje (voor kinderen die reisziek zijn)
–       Bovenbouw mag een klein spelletje meenemen voor in de bus, als je er tegen kan ook iets om te lezen
 
Mocht uw kind last hebben van reisziekte, wilt u dit dan vóór woensdag 19 september doorgeven aan de leerkracht?
 

Graag wil de onderbouw 2 bolderkarren meenemen. Wie heeft er één te leen voor ons?

Zijn er eventueel calamiteiten waardoor het noodzakelijk is om uw kind te bereiken, dan kunt u met school bellen (0347-341499). Juf Lotte is met groep 8 op school aanwezig en zal contact opnemen met de leerkracht van uw kind.  

Mochten er vragen zijn, dan beantwoorden wij die graag.

Wij hebben er zin in!

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');