Home > PWS > PWS geeft Engels op topniveau

De Prinses Wilhelminaschool uit Lexmond is afgelopen week 'Early Bird School' geworden. Dit betekent dat de organisatie 'Early Bird' vastgesteld heeft dat er op deze school op hoog niveau onderwijs in de Engelse taal gegeven wordt.  

"Vijf jaar geleden zijn we gestart met het geven van Engelse les in al onze groepen. Alle kinderen van groep 1 tot en met groep 8 kregen vanaf dat moment wekelijks meer dan 60 minuten les in de Engelse taal. Op jonge leeftijd een tweede taal aanleren geeft een geweldig resultaat en heeft ook nog een bewezen positieve invloed op het eigen maken van de Nederlandse taal!", vertelt Frank Balk, directeur van de school. "Om het Early Bird certificaat te verkrijgen, moet een school niet alleen goed Engelstalig onderwijs geven. We onderhouden ook contacten met scholen en onderwijsorganisaties in het buitenland, organiseren projecten in de bovenbouw in het Engels en investeren veel in de deskundigheid van onze leerkrachten.”

IMG_0396

IMG_0393

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');