Home > Brede school > Ouderavond 27 maart 2017

Binnenkort maakt uw kind de overstap van de basis- naar de middelbare school. Dat is een belangrijke fase in de ontwikkeling van een kind. U krijgt te maken met (beginnend) pubergedrag. Daarbij kan ook de kennismaking met alcohol en drugs een rol gaan spelen.

Directie van basisschool Prinses Wilhelmina en het Kompas, de gemeente Zederik, de GGD en Bureau Leefstijl nodigen u graag uit voor een ouderavond waarbij we op de volgende onderwerpen zullen ingaan:

– ontwikkeling van de hersenen: van kinderbrein naar puberbrein
– wat zijn de risico's van alcohol, roken en drugsgebruik op jonge leeftijd?
– waarom gaan kinderen alcohol of drugs gebruiken, of roken? – wat vraagt dit van u als ouder?

Miranda Kleijweg van Bureau Leefstijl zal deze ouderavond begeleiden. Zij heeft veel ervaring met het geven van gezondheidsvoorlichting aan jongeren en ouders.

Heeft u andere onderwerpen die u graag wilt bespreken tijdens de ouderavond, dan horen we dit graag van u. Wij zien u graag op 27 maart!

Vanaf 19.45 uur hebben wij koffie en thee. Het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met
Miranda Kleijweg van Bureau Leefstijl: 06-310 93 551 of miranda@bureauleefstijl.nl

Wij rekenen op uw komst. 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');