Home > PWS > Onderzoek Engels op de PWS

In de groepen 5 tot en met 8 werken wij voor Engels met de digitale methode "Big English" van de Amerikaanse educatieve uitgeverij Pearson.

Zij doen dit jaar een onderzoek op onze school met als doel de effectiviteit van hun lesmethode te meten. Ook worden wij begeleid bij het nog beter geven van onze Engelse lessen.

Hiervoor moeten onze leerlingen zo af en toe een vragenlijst invullen en worden de resultaten van hun werk voor het vak Engels geanalyseerd. Uiteraard gebeurt dit geheel anoniem: er worden geen persoonlijke gegevens uitgewisseld. 

Mocht u bezwaar hebben tegen deelname aan dit onderzoek, neemt u dan contact op met Vincent Vulperhorst, aanspreekpunt op onze school.

 

bigenglish

bigenglish2

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');