Home > PWS > Nieuws uit het A-team

Tijdens de jaarvergadering op 13 oktober heeft het a-team verantwoording afgelegd voor de financiële stukken van het afgelopen schooljaar. De kas is gecontroleerd en goed bevonden en is de begroting voor volgend jaar goed gekeurd.

Tevens is er besloten dat de bijdrage voor de schoolreis van groep 1 en 2 wordt verhoogd naar 25 euro. Dit om de kosten gelijk te trekken met groep 3 t/m 7 en zodat de kleuters met een bus op schoolreis kunnen. 

De rekeningen voor de schoolreis en of kamp en ouderbijdrage zijn inmiddels bijna allemaal uitgegeven, in deze brief is een fout geslopen er staat voor het schooljaar 2013/2014 dit moet natuurlijk zijn voor het schooljaar 2014/2015. Onze excuses als dit voor verwarring heeft gezorgd.

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');