Home > PWS > Nieuwe MR-leden

Beste ouder,
 
Kort geleden hebben we onze eerste kennismaking met de MR van de PWS gehad. In deze vergadering, de notulen kunnen jullie op de website lezen, is er vooral namens de directie het één en ander aan ons verteld, waarbij we onze mening konden geven of aanvullende vragen hebben gesteld. Dat is een prima eerste stap. Echter, we kunnen hierin best meer inbreng gebruiken. Als ouder van kinderen op de PWS hebben we natuurlijk wel een beeld, van wat er speelt, maar dat is zeker niet compleet. Vandaar deze oproep aan jullie. Als je een suggestie hebt, een compliment, een tip, een klacht waarvan je vindt dat deze door de oudervertegenwoordiging in de MR besproken moet worden, laat het ons dan weten. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat het de aandacht krijgt die het verdient.
 
We stellen ons nog even kort voor:
 
Mireille van Eck
Mireille van Eck – van Ark, ouder van Josephine, Emma en Naud. Ik vind het belangrijk dat ouders mee kunnen praten over alles wat er op school gebeurt. Ik ben bereikbaar op 06-41491627 of vanarkmireille@hotmail.com.
 
Marcel van Wersch
Vader van Ties, Lise en Siem en getrouwd met Ankie. We wonen sinds 2011 met veel plezier in Lexmond en komen ook sinds die tijd op de PWS. Voor vragen of suggesties bereikbaar via 06-17452959 of marcelvanwersch@solidprofessionals.nl.
 
Met vriendelijke groet,
 
Mireille en Marcel

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');