Home > PWS > Mogelijke staking op 12 december

Wellicht heeft u via de media gehoord over nieuwe stakingen in het basisonderwijs. Hieronder een toelichting van de situatie voor onze school.  In de week van 5 december wordt een antwoord verwacht op de vraag of de middelen die nodig zijn voor toekomstbestendig primair onderwijs, vanuit de overheid beschikbaar worden gesteld. Wordt de totaal benodigde 1,4 miljard niet toegezegd, dan roepen de vakbonden een landelijke staking uit op 12 december.

Wanneer het daadwerkelijk komt tot een staking, en veel van onze leerkrachten ook daadwerkelijk gaan staken, sluiten wij de school om aandacht te vragen voor de gevaren die dreigen voor de kwaliteit van het onderwijs in de toekomst. Wij begrijpen dat dit kan betekenen dat u opvang moet regelen voor uw kind, maar zien geen andere mogelijkheid. Zodra bekend is of de staking doorgaat, laten wij u dit weten.

Klik hier voor de informatiebrief.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');