Home > PWS > ‘Meer handen voor de klas en goed onderwijs’

‘Meer handen voor de klas en goed onderwijs’ dat is ons uitgangspunt.

Na de ‘luxe’ positie van de afgelopen anderhalf jaar waarin groep 3 en 4 gesplitst waren gaan we na de kerstvakantie de groepen weer samenvoegen.

Groep 3/4 start gezamenlijk boven in het lokaal van Nathalie. Tijdens de werkmomenten (rekenen, taal en lezen) zullen de groepen zich splitsen waardoor er weer extra individuele aandacht is voor de kinderen. De groepsleerkrachten blijven Floor en Nicoline met ondersteuning van Irosha en Amber onze onderwijsassistenten.

Door deze wijziging komen er in de middenbouw ook extra handen voor de klas. In groep 5/6 (32 leerlingen) komen meer leerlingen en het is daarom nodig dat Nathalie naast Rémon komt te staan. 

Brief wijzigingen groepen

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');