Home > Brede school > Meedoen met de geitenkeuring?

Heb jij altijd al eens een lammetje of een geit willen vasthouden. Dan is dit je kans.
Op zaterdag 17 juni houdt geitenfokvereniging ‘Streven naar Verbetering’ uit Lexmond haar jaarlijkse geitenkeuring. Extra feestelijk, want de vereniging bestaat 75 jaar!

Wij beginnen met de keuring om half tien op het terrein van de ijsbaan aan de Nieuwe Rijksweg 8 in Lexmond. ’s Ochtends om ongeveer half twaalf zal er weer een voorbrengwedstrijd gehouden worden voor alle kinderen.

Jullie mogen dan een lammetje of een geit aan twee echte keurmeesters laten zien. Zij zullen bekijken wie dit het beste doet. De winnaars ontvangen een mooie prijs.  De hele dag is er een groot springkussen aanwezig! Wil jij de winnaar worden van een mooie medaille, kom dan zaterdag 17 juni naar onze prachtige geitenkeuring.

Tot ziens,

Het bestuur van ‘Streven naar Verbetering’ Lexmond

 

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');