Home > PWS > MAXklas: terugblik informatieavond en kennismakingsmoment voor kinderen

We hebben meer dan 30 geïnteresseerde ouders mogen ontvangen op de informatieavond van MAXklas. We zijn blij met de feedback die we hebben ontvangen op het initiatief en de manier waarop wij het onderwijs van MAXklas vorm gaan geven. Er staan inmiddels veel afspraken gepland voor een vervolggesprek of om direct de aannameprocedure te starten. 
 
Tijdens de informatieavond hebben ook de leerkrachten van MAXklas zich gepresenteerd: Marije Ruben en Marjolijn Boer. Beiden zijn zeer ervaren in het coachen van/lesgeven aan hoogbegaafde kinderen en we zijn bijzonder blij dat wij hen voor MAXklas aan hebben kunnen nemen. 

Op vrijdag 2 juni van 09.00 – 10.30 uur is er een moment gepland waarop kinderen kennis kunnen maken met MAXklas. Zij krijgen dan een rondleiding op de school, maken kennis met de leerkrachten en volgen een proefles. Op deze manier kunt u als ouder uw kind(eren) actief betrekken bij de eventuele overstap naar MAXklas. Als ouder(s) bent u in de tussentijd welkom voor een rondleiding op de school, met andere ouders van gedachten te wisselen en eventuele vragen te stellen. U dient zich wel aan te melden voor dit kennismakingsmoment. Dit kan door een mail te sturen naar maxklas@02a5.nl.

Marije en Marjolijn

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');