Home > PWS > Leuke theatervoorstelling voor kinderen

Binnenkort is in theater 'De Stadshof" in Vianen de volgende voorstellingen voor kinderen te zien:

9 april – Dirk Scheele – Op stap met zijn leukste liedjes

Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende liedjes van Dirk. Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt popconcert !

De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. een kinderboerderij, in hoge bergen en verre landen en ontmoeten daar dolfijnen. Natuurlijk wordt er ook volop muziek gemaakt. Samen met de kinderen formeert Dirk een heuse rockband en zelfs een echt klassiek orkest. Maar het blijkt dat er ook gewoon muziek gemaakt kan worden met de coole rits van je jas. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer ‘met Dirk uit je dak !'.

Kortom een echt actief meedoe-liedjes-popconcert voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. Met veel liedjes uit zijn populaire televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele'.

Na afloop van de voorstelling is er een echte Meet & Greet met Dirk Scheele in de foyer. Dirk Scheele is enorm populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en programma’s op Nickelodeon, bekend van zijn groot aantal cd’s en dvd’s en zijn vriendschap met Dikkie Dik.

Meer info op: www.destadshofvianen.nl

09-04-16 Dirk Scheele

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');