Home > PWS > Leuke kindervoorstellingen

Hierbij informeren wij u graag over het theaterprogramma voor kinderen in theater De Stadshof in Vianen::

Zondag 20 december: Cowboy Billie Boem De Winterschool

Cowboy Billie Boem bestaat uit Bart Pullens en Ton Smulders. CBB is al jaren een begrip bij (groot)ouders en hun (klein)kinderen. Samen met plaatselijke dansscholen komt Cowboy Billie Boem en de Circusdirecteur nu met een geweldig winterspektakel. Met een mooi decor en veel dans en zang komen we in echte winterse sferen! Neem je sjaal en wollen muts maar mee want de winter is gestart. In deze hart verwarmende voorstelling komen de nieuwe liedjes van de CD De Oliebollenparty voorbij!

Aanvang: 14.00 uur en 16.00 uur (twee voorstellingen)

Prijs: € 8,50 (excl. € 0,70 servicekosten)

 

Zaterdag 16 januari 2016: De Klokkenluider van de Notre Dame (6+)

De Klokkenluider van de Notre Dame is een wervelende familiemusical vol muziek, dans en vrolijkheid. Maar het is ook het tijdloze verhaal over je alleen voelen en onverwachte vriendschappen. Precies twintig jaar na de Disney-film is Victor Hugo’s bekende verhaal nu live te beleven als musical voor jong en oud. Op zaterdag 16 januari is deze musical te zien in Theater De Stadshof.

Hoog boven de stad Parijs, in de spectaculaire klokkentoren van de Notre Dame woont de verlegen klokkenluider Quasimodo. Een toevallige ontmoeting met de beeldschone zigeunerin Esmeralda zet zijn hele wereld op z’n kop. Hij belandt in een spannend avontuur en leert dat mensen lang niet zo slecht zijn hij denkt. Wat is goed of slecht? En zit echte schoonheid dan toch van binnen?

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/fmm7hzuPIpI

Aanvang: 19.30 uur

Prijs: € 15,00 (excl. € 0,70 servicekosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.destadshofvianen.nl of bij de voorverkoopadressen Cigo Monnikenhof, Bibliotheek Vianen of De Stadshof Vianen.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');