Home > Geen categorie > Leuke kindervoorstellingen

Stadshof Vianen: Zondag 8 februari / Huis van Barm – Maria Dolores Esperanza, de kip die tomaten legt (4+)

Op een ochtend vindt de boer een afscheidsbriefje van de boerderijdieren. Ze kunnen niet meer tegen de muziek van de boer. De boer gaat op zoek naar nieuwe boerderijdieren. Bij Gerards dierenwinkel ontmoet hij Marie, een kip die nog nooit een ei heeft gelegd. Op de boerderij blijkt dat Marie wel de meest sappige tomaten ooit legt. Als een Italiaanse kok ontdekt dat Marie een Zuid-Amerikaanse tomaatvogel is, ontvoert hij haar. Samen met Charlotte, een lieftallige agente, wordt in een achtervolging alles op alles gezet om Marie te redden. Naar het gelijknamige boek van Paul van Oevelen en Tom Hautekiet.

De voorstelling begint om 15.00 uur en kaarten à € 7,50 incl. gratis consumptie (excl. € 0,70 servicekosten) zijn verkrijgbaar via de website www.destadshofvianen.nl, bij de Stadshof, Cigo en bibliotheek Vianen. 

kip

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');