Home > Brede school > Koningsspelen

Op vrijdag 21 april 2017 doen we als Brede School van Lexmond mee met de Koningsspelen. Kinderen en begeleiders mogen verkleed komen. De kleuren rood, wit, blauw en oranje zijn passend! Het is handig als je in deze kleding goed kunt bewegen. De commissies zorgen op deze morgen voor de pauzehap.

Onderbouw (groep 1 t/m 3)
De kinderen van onderbouwgroepen doen allerlei koninklijke spellen in en om de scholen. De kleuters doen natuurlijk ook mee met de koningsspelen. Omdat de kleuters normaal vrij zijn op vrijdag zijn zij nu op woensdag 20 april vrij.

Bovenbouw (groep 4 t/m 8)
De kinderen vanaf groep 4 worden bij Sportcomplex Het Bosch verwacht, Nieuwe Rijksweg 8. De leerlingen van de bovenbouw worden in groepjes verdeeld en gaan allerlei spelletjes langs: verspringen, hardlopen, vergooien, touwtrekken, korfschieten en nog veel meer.
We vragen ouders om een spel te begeleiden, eventueel tijd of afstand (verspringen / vergooien) van dat spel bij te houden en de score op een formulier te zetten. Heeft u tijd en zin om te helpen, graag! Wilt u zich vóór vrijdag 15 april opgeven? 

Onderbouw:        juf Nicoline (nicoline@pwslexmond.nl)  of juf Marrij (m.nobel@kompaslexmond.nl)
Bovenbouw:         meester Vincent (vincent@pwslexmond.nl) of meester Roel (r.dekruijk@kompaslexmond.nl)

Klik hier voor meer informatie.

 

               

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');