Home > PWS > Koningsspelen groep 1 t/m 3

Vrijdag 21 april zijn de koningsspelen. Wij vieren dit feest op school en gaan allerlei leuke, sportieve activiteiten ondernemen. In deze brief vindt u het een en ander aan informatie.
De kinderen worden om uiterlijk 8.30 uur op school verwacht. Natuurlijk is het leuk als de kinderen in oranje-stijl komen voor een extra feestelijk tintje. Zorg er wel voor dat uw kind comfortabele en kleding en sportieve schoenen aan heeft.
Wij eten onze pauze-hap gezamenlijk op school. Hier wordt, door het A-team, voor gezorgd. U hoeft dus zelf niets meer mee te geven.
De kinderen zijn om 12.15 uur klaar en mogen dan opgehaald worden.
Wij zijn nog op zoek naar hulp-ouders voor deze dag. Op het white-board naast de klas bij groep 1/2 en groep 3/4 hangen intekenlijsten. Om deze dag soepel te laten verlopen zijn er minimaal 6 ouders per groep nodig. Wij hopen op veel hulp zodat we er samen een leuke dag van kunnen maken.

Koninklijke groeten,
Juf Nicoline, Meester Marcel en Juf Martine

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');