Home > Brede school > Koningspelen 2016

Op vrijdag 22 april 2016 doen we als Brede School van Lexmond mee met de Koningsspelen. Kinderen en begeleiders mogen verkleed komen. De kleuren rood, wit, blauw en oranje zijn passend! Het is handig als je in deze kleding goed kunt bewegen. De commissies zorgen op deze morgen voor de pauzehap. 

Onderbouw (groep 1 t/m 3)

De kinderen van onderbouwgroepen doen allerlei koninklijke spellen in en om de scholen. De kinderen beginnen om 8.30 uur in hun eigen klas en om 9.00 uur is de opening in de hal van de Brede School.

De kinderen kunnen om 12.00 uur worden opgehaald bij school. De kleuters zijn normaal op vrijdag vrij.
Op vrijdag 22 april doen ze mee met de Koningsspelen, daarom zijn zij woensdag 20 april vrij.

Bovenbouw (groep 4 t/m 8)

De kinderen vanaf groep 4 worden bij Sportcomplex Het Bosch verwacht, Nieuwe Rijksweg 8. De sportdag is voor hen van 08.45 uur – 12.15 uur. De leerlingen van de bovenbouw worden in groepjes verdeeld en gaan allerlei spelletjes langs: verspringen, hardlopen, vergooien, touwtrekken, korfschieten en nog veel meer.

We vragen ouders om een spel te begeleiden, eventueel tijd of afstand (verspringen / vergooien) van dat spel bij te houden en de score op een formulier te zetten. 

Opgeven

Natuurlijk hebben we weer veel hulp nodig. Wij zijn daarom op zoek naar (groot)ouders die willen helpen bij de spellen. Wij hopen op jullie medewerking, zodat we er met elkaar een koninklijke dag van kunnen maken! Heeft u tijd en zin om te helpen, graag! Wilt u zich vóór vrijdag 15 april opgeven? U kunt dit strookje inleveren bij de groepsleerkracht van uw kind of uzelf per e-mail aanmelden.

 

Onderbouw:     juf Cocky (cocky@pwslexmond.nl)      of juf Marrij (m.nobel@kompaslexmond.nl)

Bovenbouw:     meester Vincent (vincent@pwslexmond.nl) of meester Roel (r.dekruijk@kompaslexmond.nl)

 

Sportieve groeten,

Sportconsulenten meester Chris Boom en meester Roel de Kruijk,
Sport Commissies en teams OBS Prinses Wilhelmina en CBS Het Kompas

 

Koningsspelen

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');