Home > Brede school > Klimaat in school
 
 
Lange tijd zijn er onderzoeken geweest naar het binnenklimaat bij ons op school. Tijdens het laatste onderzoek, in het vorige schooljaar, is naar voren gekomen dat het klimaat op onze school niet toereikend was. In mei 2016 is door de gemeente Zederik besloten om het klimaatsysteem aan te pakken. Dit zou in eerste instantie tijdens de zomervakantie gebeuren. Helaas werd deze deadline niet gehaald en zijn de werkzaamheden in de afgelopen herfstvakantie uitgevoerd.
 
Op het dak van de school zijn er extra units geplaatst om beter te kunnen koelen en meer zuurstof in de bovenste klassen te blazen. Inmiddels zijn we drie weken verder. De eerste ervaringen zijn positief. De klassen blijven makkelijker koel, zonder de ramen te openen en er is meer frisse lucht. We hopen dat we in het voorjaar, de moeilijkste periode qua temperaturen, ook een positief gevoel hebben.
 
 
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');