Home > PWS > Klasbord

De PWS communiceert alle belangrijke informatie en nieuws via de website https://www.pwslexmond.nl. Als u hiervan niets wilt missen is het belangrijk dat u het laatste nieuws op onze site regelmatig bekijkt. Om u op de hoogte te houden van de laatst geplaatste nieuwsberichten is er ook de mogelijkheid om u in te schrijven voor onze mailinglist. Dit kan u doen via het formuliertje op de voorpagina van onze site.
Daarnaast maken wij gebruik van Facebook en Twitter. Deze media gebruiken we vooral om leuke foto’s en berichtjes te verspreiden en soms om extra aandacht te genereren voor een nieuwsbericht.
Steeds meer mensen vinden het geen fijn idee dat foto’s en berichtjes van en over onze kinderen openbaar op Social Media geplaatst worden. Daarom gaan wij vanaf 15 november gebruik maken van Klasbord. Dit een soort ‘Facebook’ speciaal voor scholen en de ouders. Alleen door de school goedgekeurde mensen kunnen de berichtjes en foto’s bekijken.

U kunt ons via Klasbord op twee manieren volgen.
1.Met uw telefoon of tablet via de gratis app Klasbord, te downloaden in de App Store of Play Store.
2.Op uw computer via http://www.klasbord.nl

Via de mail hebben de ouders inmiddels de inlogcodes ontvangen.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');