Home > Brede school > Kinderboekenweek 2014

Op woensdag 1 oktober begint weer de kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is "Feest". Dit vanwege het 60-jarig bestaan van de kinderboekenweek.

We openen dit festijn met de hele brede school in de hal met het zingen van het lied "Feest"  van Kinderen voor Kinderen. Alle kinderen mogen op deze dag feestelijk verkleed komen. 

In deze week wordt in groep 4 t/m 8 de voorrondes van de voorleeswedstrijd gehouden. U kan uw kind helpen met de voorbereiding:

– Een voorleesbeurt mag maximaal 3 minuten duren
– Denk aan luid en duidelijk spreken
– L
etten op intonatie
– Het publiek zo nu en dan aankijken

Van elke klas, gaat er één winnaar door naar de finale van de voorleeswedstrijd. Deze is op donderdag 9 oktober om 14.15 uur.

We vinden het leuk als (groot)ouders in de groepen komen vertellen over hun favoriete kinderboek op donderdag 9 oktober van 8.45-9.15 uur. Het zou geweldig zijn als er in elke groep 1 à 2 (groot)ouders komen vertellen en voorlezen. Welke (groot)ouder vindt het leuk om te komen vertellen en voorlezen? Geef je op bij nathalie@pwslexmond.nl

Kinderboekenweek2014

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');