Home > PWS > Kerststukjes maken

Op dinsdag 15 december gaan alle kinderen een kerststukje maken. We vragen u te zorgen voor een bakje, natte oase, een kaars en eventueel wat versiersels. Wij zorgen voor het groen. 

We zijn op zoek naar ouders die de kinderen willen komen helpen bij het maken van de kerststukjes. U kunt intekenen op de lijsten die bij elke groep hangen. 

Juf Cocky zoekt nog oude kerstversiersels die de kleuters kunnen gebruiken voor de kerststukjes voor de ouderen mensen. Ook zoekt juf Cocky een paar extra ouders die dinsdagmiddag de kerststukjes mee rond willen brengen. Ook zou het handig zijn als er dan een paar bolderkarren zouden zijn die wij hier voor even mogen lenen. 

KERSTSTUKJE 2

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');