Home > PWS > Kerststukjes maken en rondbrengen 2016

Op dinsdag 20 december gaan alle kinderen een kerststukje maken. We vragen u te zorgen voor een bakje, natte oase, een kaars en eventueel wat versiersels. Wij zorgen voor het groen. 

We zijn op zoek naar ouders die de kinderen willen komen helpen bij het maken van de kerststukjes. U kunt intekenen op de lijsten die bij elke groep hangen. 

Bent u toevallig de komende tijd in de tuin aan het snoeien  en u heeft wat moois, wilt u dit dan maandag 19 of dinsdag 20 december op school afgeven? Wij zijn daar heel erg blij mee! Extra versiersels en lange kaarsen die u over heeft zijn wij ook erg blij mee .

Juf Cocky zoekt nog oude kerstversiersels en lege boterkuipjes die de kleuters kunnen gebruiken voor de kerststukjes voor de ouderen mensen. Tevens zoekt juf Cocky een paar extra ouders die dinsdagmiddag de kerststukjes mee rond willen brengen. Ook zou het handig zijn als er dan een paar bolderkarren zouden zijn die wij hier voor even mogen lenen. 

KERSTSTUKJE 2

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');