Home > PWS > Kerstdiner

We organiseren weer een buffet waarbij de hapjes en gerechten door de kinderen en hun ouders zelf worden gemaakt. U kunt u hiervoor intekenen op de lijst die in elke klas hangt. Geeft u aan of u wilt zorgen voor: een voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht of drinken. Let wel: u hoeft niet voor de hele groep een portie te maken. U kunt er voor kiezen om voor de helft van de groep iets te maken. Niet iedereen lust alles en dan blijft er ook niet zoveel over. Wilt u de schalen, pannen, warmhoudplaatjes e.d. van uw naam voorzien? Alle kinderen moeten donderdagochtend 21 december een bord, beker, schaaltje en bestek in een plastic tasje meenemen naar school. Dit alles moet zijn voorzien van een naam. De kinderen zijn die ochtend al om 12.00 uit, zodat we allemaal ons kunnen gaan voorbereiden op het feest. De kerstviering begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Om 16.50 uur gaan de deuren open en kunnen de volwassenen het eten naar de klassen brengen. De kinderen moeten dan nog even in de hal beneden blijven! Rond de klok van 17.00 uur gaan de kinderen naar de klas om met elkaar te eten. Van 18.30 tot 19.00 uur gaan de kinderen onder begeleiding van ‘Klank en Vreugd’ zingen in de hal. U bent om 19.10 uur van harte uitgenodigd om gezellig bij te praten onder het genot van een drankje in de hal. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 moeten wel eerst opgehaald worden in de klas. Vergeet niet uw serviesgoed weer mee naar huis te nemen!

Op vrijdag 22 december moeten de kinderen om 8.30 uur op school zijn en zijn ze om 12.00 uur vrij en kunnen ze gaan genieten van de kerstvakantie! Heeft u vragen over de kerstviering of het kerstdiner, dan kunt u terecht bij de leerkrachten.

Programma 21 december:
08.30 uur – bord, beker, schaaltje en bestek mee naar school
12.00 uur – kinderen uit
16.50 uur – volwassenen brengen eten en drinken naar klas, kinderen blijven in hal
17.00 uur – kinderen komen naar de klassen
18.30 uur – kinderen zingen met ‘Klank en Vreugd”
19.10 uur – afsluiting met ouders in de hal / servies weer mee naar huis

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');