Home > PWS > Junior College en Tiener College

Woensdag 23 november a.s. organiseren Junior College en Tiener College van 19.00 tot 21.00 uur een open huis in de Top Naeffstraat 28 in Gorinchem.
 
Het Junior en Tiener College is een voltijds onderwijsprogramma voor leerlingen van 4-14 jaar die nieuwsgierig zijn en zelf betrokken willen zijn bij hun lesprogramma. Binnen het Junior en Tiener College wordt gewerkt met leerplannen, persoonlijke doelen en is veel ruimte voor de passie en kracht van leerlingen. Het onderwijsprogramma voldoet aan alle kerndoelen van de basisschool en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Binnen Tiener College kunnen leerlingen ook na groep 8 verder werken op hun eigen niveau, waardoor het mogelijk is om nog hoger uit te stromen naar klas 3 voortgezet onderwijs. 

Op de websites http://www.tienercollege.nl en http://www.juniorcollege-gorinchem.nl​ vindt u de kernwaarden, uitgangspunten en een verdere beschrijving van het onderwijsprogramma.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');