Home > PWS > Juf Floor gaat trouwen

Op vrijdag 2 september gaat juf Floor trouwen. Juf Floor vindt het leuk als de kinderen van groep 5/6 dan bij het stadhuis in Gorinchem staan als zij samen als het 'kersverse bruidspaar' naar buiten komen. Dat zal zijn om 15.45 uur. Andere leerlingen en ouders zijn natuurlijk ook welkom.  Alleen de kinderen van groep 5/6 gaan mee naar de trouwlocatie ‘De luisterpost’ in Gorinchem om taart te eten. Rond 16.45 uur gaan alle leerlingen van groep 5/6 weer naar huis.
We zoeken ouders, die de kinderen willen rijden naar het stadhuis in Gorinchem, naar de trouwlocatie en weer terug naar school. Wie wil ons helpen? Opgeven kan via de intekenlijst bij de klas.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');