Home > Brede school > Het Spelletjes-Bosch

Het Spelletjes-Bosch

Voor alle kinderen van groep 0, 1, 2 en 3

Heb jij zin in leuke spelletjes tijdens de voorjaarsvakantie?

Dat kan, want op donderdag 26 februari 2015 organiseert de Lexmondse korfbalvereniging Het Bosch het Spelletjesbosch. Dit is een gezellige middag voor kinderen uit de groepen 0, 1, 2 en 3 van de basisscholen uit Lexmond en Hei- en Boeicop.

Van 14.00 (inloop vanaf 13:45) tot 16.00 uur kunnen jullie deelnemen. Er zijn allemaal leuke spelletjes te doen. Het thema is “Circus” en als je het leuk vindt mag je verkleed komen. Het Spelletjesbosch wordt gehouden in sportcomplex Het Bosch, Nieuwe Rijksweg 8 te Lexmond.

Aanmelden:

Meldt uw kind uiterlijk 23 februari per mail aan via: Spelletjesbosch@hotmail.com met naam, groep en telefoonnummer. Het strookje op de achterzijde zouden wij graag volledig ingevuld aan het begin van het Spelletjesbosch willen ontvangen.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');