Home > PWS > Even voorstellen…

Even voorstellen… Mijn naam is Lianne Tillema.

Mijn loopbaan is begonnen als leerkracht, daarnaast studeerde ik Onderwijskunde en ben ik gaan werken als onderwijsadviseur. Nadat ik dit 10 jaar had gedaan, wilde ik weer terug naar de dagelijkse praktijk in de school. Dit deed ik in eerste instantie als intern begeleider en later als directeur. Ik vind het voor kinderen heel belangrijk dat zij iedere dag met plezier naar school kunnen gaan en iedere dag weer nieuwe dingen kunnen leren. Graag ga ik met alle mensen die in dit cluster werkzaam zijn en met u als ouder en uw kind(eren) aan de slag om dit ook hier waar te kunnen maken.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag en zal mij de eerste periode samen met Frank Balk voornamelijk richten op De Wiekslag en De Prinses Wilhelminaschool.

Liane

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');