Home > PWS > Dorcas voedselactie
Van 13 t/m 17 november doen wij mee met de Dorcas Voedselactie. Alle kinderen kunnen geschikte etenswaren in de daarvoor bestemde doos in de klas of in de hal inleveren welke ten goede komen aan arme mensen uit Oost-Europa.
Voor mensen die bijvoorbeeld door armoede, leeftijd, ziekte of een beperking zelf amper nog de deur uit komen. Veel van hen leven teruggetrokken en in armoede. Ze staan er vaak alleen voor en komen de deur niet uit.  Met een voedselpakket wordt het leven de komende wintermaanden dragelijker.
 
De producten die ingeleverd kunnen worden zijn: 
Zonnebloemolie (plastic fles van 1 liter), Liga (geen Milkbreak), Theebiscuit, Limonadesiroop, Groenten (blik van+- 800 gram), Witte/Bruine bonen (blik van +-800 gram), Fruit (blik van +- 800 gram), Rijst (1 kiloverpakking), Pasta (500 gram verpakking), Jam, Thee, Suiker (1 kilo verpakking), Tandenborstel, Tandpasta.
Vrijdag 17 november zullen op school de producten in ontvangst worden genomen door een vrijwilliger van de Dorcas Voedselactie en zal er een foto voor de krant worden gemaakt.
 
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');