Home > PWS > De uitdaging van hoogbegaafdheid in de opvoeding

Van 10 tot en met 18 maart is het de Week van de Hoogbegaafdheid. In dit kader organiseert basisschool De Wiekslag een bijeenkomst voor ouders: De uitdaging van hoogbegaafdheid in de opvoeding. Er wordt ingegaan op de kenmerken van hoogbegaafdheid en hoe je hier in de opvoedsituatie goed mee om kunt gaan en je kind kunt ondersteunen.

De presentatie wordt gegeven door Marije Ruben en Marjolijn Boer, beiden specialist op het gebied van hoogbegaafdheid en leerkracht van MAXklas, het hoogbegaafdenonderwijs in Vianen. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 12 maart van 19.30 tot 20.30 uur op basisschool De Wiekslag, Het Slijk 7 in Vianen. Inloop is vanaf 19.15 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: everhoek@o2a5.nl.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');