Home > PWS > Burgemeestersontbijt voor groep 3 en 4

Volgende week is weer de week van het nationale ontbijt. Hier doet de PWS al jaren aan mee, om kinderen en ouders te laten zien dat ontbijten energie geeft, voedingsstoffen levert, goed is voor de stoelgang, je op gewicht houdt en gewoon gezellig is.

Dit schooljaar doen groep 3 en 4 ook mee met het burgemeestersontbijt. Zij gaan maandag 3 november om 8.30 richting het gemeentehuis om daar te ontbijten met
burgemeester Van Ee. De kinderen van groep 3 en 4 hoeven daarom thuis niet te ontbijten. Dit ontbijt is in normale kledij.

Op woensdag 5 november is het nationale schoolontbijt. Alle kinderen van groep 1 t/m 8 mogen in pyjama naar school komen en hoeven thuis niet te ontbijten.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');