Home > A-Team (ouderraad)

Het A-team (ouderraad) bestaat uit een groep enthousiaste ouders, die het mogelijk maakt dat activiteiten als het sinterklaasfeest, het kerstfeest, de feestelijke ouderavond, de schoolreis, het schoolkamp etc. op goedverzorgde wijze plaatsvinden. Dit betekent echter niet dat andere ouders geen leuke activiteiten op school kunnen organiseren. Andere ouders kunnen zich d.m.v. commissies inschrijven op activiteiten en op deze manier meedenken- en organiseren.

Naast het verzorgen van de activiteiten op school heeft het A-team nog een aantal andere taken: – Ophalen oud papier – Innen vrijwillige ouderbijdrage, bijdrage schoolreis en kamp, donaties en advertentiegelden – Ouders met vragen doorverwijzen naar het team, directie of MR. Door middel van het ophalen van het oud-papier zorgt het A-team er voor dat er naast de vrijwillige ouderbijdrage extra geld beschikbaar is wat besteedt kan worden aan activiteiten voor de kinderen. Het A-team organiseert jaarlijks een vergadering voor alle ouders. Zij evalueert op deze avond de activiteiten van het afgelopen jaar, presenteert de plannen voor het komende schooljaar en legt financiële verantwoording af voor de besteding van de ouderbijdrage.

Het A-team bestaat uit onderstaande ouders:

Willemijn Plieger (voorzitter)
Ester Mantel (penningmeester)
Linda Holst
Henk Schouten
Angelique van Tergouw-Druppers
Lisa Tuinier
Henriëtte Wingelaar

Vanuit personeel: Marjan Baarda (leerkracht groep 1/2)


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-51214613-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');