Home > Team > Rémon Struijke
Rémon Struijke
groep 5/6

Op de PWS werken wij volgens de drie M's: Maatwerk, Maximale uit jezelf halen en Meer dan leren alleen. Een visie waar ik als leerkracht van groep 5/6 helemaal achter kan staan.

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen manier van leren en zijn eigen interesses. Aan mij als leerkracht is het de uitdaging om daar zoveel mogelijk op in te spelen. Een van mijn kwaliteiten is het inzetten van techniek om leerlingen hierbij te helpen. Door het intensieve gebruik van tablets en laptops in mijn groep kan ik voor kinderen een leerpakket op maat samenstellen en stimuleer ik ze om het maximale uit henzelf te halen. Ik vind het geweldig om leerlingen te coachen bij het zelfstandig ontdekken van hun kwaliteiten en ze te laten ervaren dat je heel veel kunt bereiken als je er echt voor wilt gaan!

Leren doe je niet alleen in het klaslokaal. Ik vind het waardevol om met de kinderen op excursie te gaan, een gastles te krijgen van inspirerende mensen, interviews te houden met allerlei mensen enzovoorts.

Tenslotte wil ik mijn leerlingen meegeven dat het heel belangrijk is dat we veel lol hebben met elkaar en aardig zijn voor elkaar. We nemen regelmatig de tijd om eens goed met elkaar te praten, veel te lachen, muziek te maken of eens lekker te zingen.