Home > Bovenbouw

Bovenbouw

Hallo en welkom op de pagina van de bovenbouw.

groep 6/7:

Groep 6/7 bestaat dit schooljaar (2016-2017) uit 27 leerlingen. Meester Remon staat dagelijks voor de groep en wordt regelmatig ondersteund door Juf Varsha, juf Marcella en juf Mieke.

In de ochtend werken wij altijd aan lezen, rekenen, taal, spelling en schrijven. In de middag doen we Engels, topondernemers, leefstijl, drama, tekenen, muziek en handvaardigheid. Op woensdagochtend hebben we gym.

Hieronder zie je onze verjaardagskalender (klik op de foto's voor een grote versie):

img_0755 img_0756

Er wordt veel gewerkt op de iPad en de computer:

img_0757

Lol met stoepkrijt op het plein:

img_0790 img_0789

 

groep 7/8:

Groep 7/8 bestaat dit schooljaar uit 23 kinderen. Meester Vincent staat de hele week voor de groep en wordt geholpen door juf Mieke en juf Varscha.

In de ochtend werken wij altijd aan lezen, rekenen, taal, spelling en schrijven. In de middag doen we Engels, topondernemers, leefstijl, drama, tekenen, muziek en handvaardigheid. Op donderdagmiddag hebben we gym.

We zitten ook graag in de kring en praten dan graag over van alles en nog wat. Het liefste spelen we in de kring; ‘Weerwolven van Wakkerdam’. Dit is een heel spannend spel, waarbij de burgers gered moeten worden van de weerwolven. Dit loopt niet altijd goed af.

Groep 8 begint dit schooljaar al snel met de eindfilm, want dit jaar zijn er 18 acteurs en actrices. De eerste opnames staan gepland voor begin oktober.